[Εφαρμογή] Κρητικές συνταγές

Κρητικές συνταγές
Κρητικές συνταγές

Η εφαρμογή «Κρητικές συνταγές» είναι μια νέα εφαρμογή που έχει σκοπό να «φέρει» στο κινητό σας τηλέφωνο πλήθος παραδοσιακών Κρητικών συνταγών, ΧΩΡΙΣ να είναι απαραίτητη η σύνδεση σας με το διαδίκτυο (Internet). Όλες οι συνταγές εγκαθίστανται στο κινητό σας τηλέφωνο ταυτόχρονα με την εγκατάσταση της εφαρμογής. Οι Κρητικές συνταγές αποτελούν τον κορμό της Μεσογειακής δίαιτας που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο υγιεινή είναι. Όλος ο κόσμος σήμερα προσπαθεί να γευτεί την Μεσογειακή δίαιτα και πλήθος ερευνών πιστοποιούν συνεχώς πόσο ωφέλιμη είναι.

Η εφαρμογή περιέχει 160 Κρητικές παραδοσιακές συνταγές που έχουν συλλεχθεί και κάποιες από αυτές φωτογραφηθεί με πολύ κόπο. Οι συνταγές είναι χωρισμένες στις παρακάτω έντεκα (11) κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση: Κρεατικά Ψαρικά Όσπρια, Σαλιγκάρια, Λαχανικά, Σαλάτες, Σούπες, Ψωμιά, Ζυμαρικά, Γλυκά, Πίτες.

Επίσης για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση σας μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε συνταγή θέλετε στις «Αγαπημένες» σας και έτσι πολύ εύκολα και γρήγορα να την αναζητήσετε. Σε κάθε συνταγή αναφέρουμε πρώτα τα υλικά που χρειάζονται για την πραγματοποίηση της και έπειτα αναφέρουμε τη διαδικασία υλοποίησης της με τη σωστή χρονική σειρά. Τέλος, μπορείτε να πληροφορηθείτε για κάθε συνταγή μία μέση εκτίμηση χρόνου προετοιμασίας (σε λεπτά), τον βαθμό δυσκολίας εκτέλεσης της συνταγής (Εύκολη, μέτρια, δύσκολη) και τον αριθμό των θερμίδων που δίδει το κάθε φαγητό με την κατανάλωση του, ένα ιδιαίτερο χρήσιμο στοιχείο για να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσες θερμίδες θα …πάρετε. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να μεταφέρετε την εφαρμογή στην εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο στην εσωτερική μνήμη !

Η εφαρμογή ανανεώνεται σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα με νέες συνταγές και φωτογραφίες. Και βέβαια μπορείτε και εσείς να μας στείλετε τις δικές σας συνταγές στο e-mail:cretanrecipes@yahoo.com Στην επόμενη έκδοση της εφαρμογής θα συμπεριληφθεί και η δικιά σας συνταγή !!

Download link: Κρητικές συνταγές

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=plr32ywh_Wk]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top
SEE ALL APPS